1 Mayıs 2016 Pazar

KAYISI MALATYA KARAASLAN MALATYA KAYISICILIK

KAYISI MALATYA KARAASLANLAR KAYISILARI

Kayısı denilince akla ilk gelen Malatya kayısısıdır. Kalitesi, besleyici özellikleri ve insan sağlığına olan katkıları dolayısıyla Malatya kayısı mührünü vurmuştur adeta. Malatya kayısısı, bu denli çeşitli özellikleri dolayısıyla haklı bir yer kazanmıştır. Ancak, her meslek gibi kayısı sektörünü de istismar eden kişi ve kuruluşları bulunmakta. Çok çeşitli hata, yalan ve yanlışlara kurban verilmiştir güzelim Malatya kayısısı. Karaaslanlar kayısı, gerek kendisine, gerek ürünün kalitesine ve gerekse tüm müşteri kitlesine duymuş olduğu anlamlı saygı dolayısıyla, profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Bu anlamlı saygı dolayısıyla, gerek ürünlerin satışının yapıldığı mağazada ki eşsiz güzellik, dekorasyon ve hijyen koşullarına son derece dikkat etmesi ve gerekse de, imalat aşamasında ki hassasiyet dolayısıyla kendisine çok özel bir yer edinmiştir.

Öyle ki; ürünlerin sergi ve satışının yapılacağı mağazanın inşa ve hazırlanma süreci aylarca sürmüş, ürünlerin en doğru ve en sağlıklı şekilde muhafaza edilmesi için gerekli hiçbir özveriden asla kaçınılmamıştır.


PROFESYONEL KAYISICILIK VE MAĞAZACILIK


KARAASLAN KAYISICILIK

Karaaslan kayısıcılık, imalatını yaptığı her ürünü en kaliteli kayısılardan yapmaktadır. Kullanılan tüm kayısılar birinci sınıf Malatya kayısısı olup en sağlıklı ve en steril koşullarda hazırlanmaktadır. İmal edilen bütün ürünler, işlemin başlama ve sonlandırma safhalarına kadar el değmeden ileri teknoloji kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte çalışan bütün personel en steril şekilde giydirilmiş tüm sağlık koşullarına hitap eden şekilde donatılmıştır.






Karaaslan Kayısıcılık
Tüm ürünlerin imalat aşamasını, insana duyulan saygı, ve işletmecilik anlayışına getirdiği yüksek kalite eşliğin de yerine getirmektedir. Bu anlayışladır ki, tüm personel alanın da uzman, tecrübeli ve yıllara dayanan birikim sahibi kişilerden oluşmaktadır. Bütün bu hassasiyet, azami dikkat ve saygı eşliğinde imal edilen ürünler satışa sunulmaktadır. Bütün bunların yanı sıra, Kayısı ve ürünleri endüstriyel sanayide de yerini almış bulunmaktadır. Zira kayısı ve çekirdeğinde ki bulunan bileşimler sayesinde, insan sağlığına dair önemli mineralleri barındırmaktadır. Bu özellikler endüstriyel sanayi de işlenmiş ve çok çeşitli ürünler haline getirilmiştir. Bu ürünler, krem olarak, el ve yüz bakım ürünleri olarak, yara ve çeşitli izlerin tedavisin de kullanılmak üzere imal edilmişlerdir. Yüz, cilt dostu olan kayısı ve çekirdeği bu amaçla adeta birer ilaç konseptine kavuşturulmuş ve sizlere Karaaslan kayısıcılık tarafından tüketiminize sunulmuştur.

KİMYASAL BİLEŞİMDEN UZAK DOĞAL SABUN 






















KİMYASAL BİLEŞİMDEN UZAK DOĞAL BADEM YAĞI




HİÇ BİR KİMYASAL KARIŞIM BULUNMAYAN VE TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLER

GLİSERİN SABUN

DOĞAL ÜRÜNLER REYONU



DOĞAL BAKIM LOSYONLARI




Karaaslan kayısıcılık tarafından satışa sürülen tüm bakım ürünleri, kimyasal karışımdan tamamen uzak, doğal ürünlerden oluşmaktadır. Doğal olmaları dolayısıyla son derece yararlı ürünler olmalarının yanı sıra hiçbir yan etkisi olmayan ürünlerdir. Bu sebepledir ki gönül rahatlığı için kullanacağınız bir ürün zenginliğidir.

KARAASLAN KAYISICILIK

Ürün imalat ve tasarımında da son derece önemli bir yerde bulunmaktadır. Özenle ve altını çizerek ifade ettiğimiz gibi, uzman kişiler tarafından ve ileri teknoloji eşliğinde imal edilen tüm ürünler, yine uzman kişilerce tasarımı yapılmakta ve paketlenmektedir. Bu tasarım sayesinde birbirinden güzel, çarpıcı ve özel paketleme sistemleri ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Ürünlerin kalitesinin yanı sıra, göz alıcı tasarım ve paketleme sistemleri sayesinde muhteşem görsellikte ürünler meydana gelmektedir. Bu durum, gerek tadına doyulmaz ürünlerin ortaya çıkmasına ve gerekse de göz alıcı muhteşem ürünlerin ortaya çıkmasına kaynaklık etmektedir. Bu muhteşem görsel şölen haline dönüşmüş paketlenmiş ürünler, en güzel hediye konumuna dönüşmektedir. Verilebilecek en güzel hediyelerin en başında, Karaaslan Kayısıcılık ürünleri gelmektedir. Gönül rahatlığı ile tüketimini yapacağınız ve görsel şölen haline getirilmiş zengin ürün seçeneklerini hediye olarak sunabilmektesiniz.


BİRBİRİNDEN ÖZEL VE GÜZEL TASARIMLAR



BİR BAŞKA GÜZEL TASARIM ÖRNEĞİ



KARAASLAN KAYISI PEKMEZİ VE TAHİN

Karaaslan Kayısı ve ürünlerinde ki muhteşem bileşenler dolayısıyla insan dostu ürünlerdir. Vücut direncimiz, bağışıklık sistemlerimize katkısı, sindirim sistemlerini düzenleyen özelliği, kan şekeri ve kalp dostu bir üründür. Bu muhteşem özellikler çok çeşitli şekiller de sizlerin tüketimine sunulmuştur. Bunlardan bir tanesi de pekmez ve tahin bileşimidir.



KARAASLAN KAYISICILIK

Bütün bu sıra dışı özel ürünler, Türkiye'nin tüm illerine satış ve hizmeti de yine Karaaslan Kayısıcılık Firmasının hizmet garantisi ile verilmektedir. Tüm siparişleriniz aynı gün kargoya verilmekte, en hızlı ve en özel şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. 100 tl ve üzeri alış verişlerinizde kargo ücreti firmaya aittir. Satışlarımız toptan ve perakende bulunmaktadır. Toplu talepleriniz değerlendirilmekte, en kısa zaman da çıkarılan fizibilite raporu sizlere sunulmakta ve onayınız verildikten hemen sonra talep ettiğiniz ürünlerin hazırlanma aşamasına geçilmektedir. Bütün ürünlerimiz son derece seçkin tasarımlar halin de sizlere sunulmaktadır. Yine sizlerin kendi tasarımları var ise siparişleriniz de sizlerin istediği tasarımlara halin de hizmetinize sunulmaktadır. Toptan kuru kayısı ve çekirdek teminimiz de mümkündür.
İLETİŞİM
MURAT KARAASLAN
MERKEZ İNÖNÜ CADDESİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ YANI SANAT SOKAK NO: 3 / C MALATYA
FABRİKA: GÖZTEPE MAHALLESİ AKGEYİK CADDESİ NO: 2 / 2 İŞGEM / MALATYA
0535 762 22 66
FIRAT VERGİ DAİRESİ: 265 102 409 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder